Our Businesses

 

 

 

 

 

 

 

It's all about people,

passion and good ideas.

Redart AB

konstdesignade möbler

 

Svenskdesignade och svensktillverkade möbler från Småland med modern design och hög kvalitet. Möblerna serietillverkas i små serier, men design och tillverkning sker även på beställning.

 

Från design till urval av träet fram till sista finishen brinner vi för att göra möbler av hög kvalitet. Allt arbete sker i nära samarbete med våra tillverkare och återförsäljare.

 

Flera av redarts designade bord har funnits med i SVT:s morgonsoffan.

 

redart.se

JoE Production

media- och musikproduktion

 

JoE är ett produktionsbolag inom media och musik. JoE gör fullständiga radioproduktioner från idé och manus, research och regi till redigering, musik och ljudläggning. Vi utför även delproduktioner inom ovanstående samt andra uppdrag och produktioner inom musik, ljudböcker och videoinspelningar mm.

 

Johanna Oskarsson är radioproducent och har arbetat med barnproduktioner på Utbildnings-radion, men har även varit på SR Jönköping och SR Kristianstad. Johanna vann 1:a pris i Innovation på Prix Nordica 2011, Ebeltoft.

The Essence

vd-forum och ledarskap

 

The Essence är ett vd-forum för VD:ar och ledare i motsvarande positioner där man får tid för reflektion och utveckling. Forumet ger ett värdefullt erfarenhetsutbyte och inspiration från andra ledare i liknande situationer.

 

Forumet blir ett naturligt break i vardagen för eftertanke och strategiarbete. Forumet träffas 5 ggr per år, och däremellan sker samtal och möten med ledare för forumet och även mellan deltagarna efter behov.

 

 

Copyright © All Rights Reserved Wåhlberg Investment AB 2013